Jaarafsluiting 23 Dec 2017

Schaakvereniging Rukhmania organiseert op zaterdag 23 december a.s. de jaarafsluiting voor de club. Hiervoor wordt een intern snelschaaktoernooi georganiseerd waarbij onze schakers voor de laatste keer dit jaar elkaar sportief kunnen bekampen. Hierna zal de prijsuitreiking van de open Laddercompetitie 2017 plaatsvinden, alsook uitreiking van de diploma’s van de schaakexamens van de Surinaamse Schaakbond. Hierna wordt in een ontspannen sfeer het clubjaar afgesloten waarbij wij ook over 2017 de revue willen laten passeren.

Het intern snelschaaktoernooi wordt in drie klassen afgewerkt:

  • Topklasse
  • Kadettenklasse
  • Pupillenklasse

De Topklasse heeft als speeltempo 5 minuten per speler per wedstrijd, in de overige klassen wordt zonder klok gespeeld. Voor iedere klasse zijn er prijzen voor de top drie.

Aanmelden is tussen 4.30 en 4.45 uur n.m. en de eerste ronde start om 5.00 uur n.m. De speellocatie is MULO Kerklaan aan de Kerklaan te Kwatta. Registratie voor deelname kan hieronder.

Alle andere leden die niet spelen worden opgeroepen om vanaf 7 uur n.m. aanwezig te zijn om samen het schaakjaar prettig af te sluiten. Uiteraard zijn de ouders van de pupillen ook van harte welkom.

Aanmelden