Rukhmania Open Blitz Toernooi

Schaakvereniging Rukhmania organiseert op zaterdag 30 september a.s. een Open Blitz schaaktoernooi. Dit toernooi is de afsluiting van het “Rukhmania Vakantie Schaken” initiatief en staat mede in het licht van de jaardag van de vereniging het vorig maand. Om onze schakers in deze periode actief te houden werden diverse interne thematoernooien afgewerkt.

Het opkomend toernooi wordt afgewerkt in twee klassen:

  • Topklasse, open voor een ieder en bestemd voor de ervaren schakers stap 3 en hoger
  • Pupillenklasse, voor beginnende schakers van Rukhmania.

De Topklasse heeft als speeltempo 5 minuten per speler per wedstrijd, in de Pupillenklasse wordt zonder klok gespeeld. In beide klassen kunnen prijzen behaald worden door de winnaars en de beste dame. Voor niet-leden geldt een inschrijfgeld van SRD 20, – .

Registratie voor deelname aan de Topklasse kan online op http://rukhmania.com/registratie . Aanmelden is tussen 4.30 en 4.45 uur n.m. en de eerste ronde start om 5 uur n.m. De speellocatie is MULO Kerklaan aan de Kerklaan te Kwatta.

Een ieder wordt opgeroepen om hieraan deel te nemen. Registratie kan middels het formulier hieronder.

Aanmelden